Background
7.2.2021

Täy­den­nys­kou­lut­tau­tu­mi­nen

Olen tässä yrittämisen aikana kouluttautunut ar­vioin­ti­me­ne­tel­mien käyttöön, mutta myös hakenut lisäoppia mm. nepsyvalmennuksesta, lasten tunnetaidoista ja nyt aloitin syventymisen sensorisen integraation maailmaan. Syy kouluttautumiseen on se, että koulusta saa jonkinlaisen perustan ja isoimman opin tuo työ. Kouluttautuminen tuo työhön lisätukea ja -työkaluja. Nyt perustaitojen rinnalla ovat tunnetaidot sekä sensorisen integraation tuomat asiat lapsen arjessa. 


Sensoriseen intergraatiooon tutustuminen on tullut tähän mennessä työn kautta, jossa yhden lapsen kohdalla saimme SI-terapeutin ohjauskäyntejä. Lisäksi olen käynyt pari lyhyttä koulutusta aiheesta (SPM-arviointimenetelmä ja Sensorisen integraation perusteet-johdanto (A-osa.) Nyt aloittamani on B-osa, jossa on omaa opiskelua ja luentoja etänä tämän kevään aikana. 


Tällä kuulla on syventyminen neurofysiologiaan ja -anatomiaan ja täytyy sanoa, etteivät nuo aivot ole ikinä kiinnostaneet, mutta jotain vanhaakin tietoa sitä löytää päästänsä. Tästä siirrynkin tutkimaan keskushermoston rakenteita. 

profiilikuva-me.jpg

Anna-Maria Koskela

Toimintaterapeuttiyrittäjä Parkano-Kihniö-alueelta. Kirjoitan siitä arjesta, jota työssäni kohtaan. Minulle saa myös ehdottaa kirjoitusten aiheita. 

Sähköpostiosoitteeni on ansku @ toimintaterapiaamiko.fi (välit pois)