Background
26.1.2021

Arki: Terapiat pyörivät

Arki alkoi viimein loppiaisen jälkeen ja viime viikolla sain aikataulut lukkoon kalenteriin kevään osalta, jokaisella terapiassa olevalla on oma vakiaikansa. Joukossa on myös useampi arviossa oleva, joka tuo mielenkiintoista vaihtelua. Sitä pääsee tuumimaan silmä-käsiyhteistyötä, ymmärrystä, kynäotteen vaihtelevuutta sekä sitä, miten isomman koululaisen koulupolkua voisi tukea perustarpeiden, kuten unen ja ruuan, huolehtimisen kautta. 


Arkeen kuuluu usein omalla kohdallani myös opiskelu ja kevään aikana opiskelen Sensorista integraatiota lisää. A-osa on käyty ja tämä on nyt B-osa. Vaikuttaa, että lapsia, joilla on tunnepuolella haasteita ja joilla on aistipuolella haasteita, on enenevässä määrin. Kouluaikana ei näihin päästy käsiksi, joten lisäkoulutus on tarpeen. Olenkin sitä mieltä, miten opiskelu laajentaa maailmankuvaa, näkökulmaa työtä kohtaan, mutta myös tuo lisäpontta omaan ammatti-identiteettiin. 

profiilikuva-me.jpg

Anna-Maria Koskela

Toimintaterapeuttiyrittäjä Parkano-Kihniö-alueelta. Kirjoitan siitä arjesta, jota työssäni kohtaan. Minulle saa myös ehdottaa kirjoitusten aiheita. 

Sähköpostiosoitteeni on ansku @ toimintaterapiaamiko.fi (välit pois)